Verkostot

Kynttilätapahtuma. Kuva Maailman aids-päivän Facebook-sivuilta.

MAAILMAN AIDS-PÄIVÄN TOIMIKUNTA

 

Maailman aids-päivää on vietetty Suomessa jo 25 vuotta. Suomessa Maailman aids-päivän toimikunta lähti mukaan kansainvälisen aids-päivän viettoon vuonna 1988. Maailman aids-päivän vietto on jo vuosia koostunut lipaskeräyksistä, kynttilätapahtumista, koulutustilaisuuksista, seminaareista, näyttelyistä ja konserteista. Kynttilätapahtumilla on muistettu hiv-tartunnan saaneita, aidsiin sairastuneita ja siihen menehtyneitä.

https://www.maailmanaidspaiva.com/ löydät materiaaleja ja tietoa päivästä.

HIV/AIDS -SAIRAANHOITAJAT FACEBOOKISSA

 

SHAS on avannut maaliskuussa 2014 sivut Facebookiin HIV-hoitotyötä tekeville ja siitä kiinnostuneille.

Sivujen kautta saat tietoa yhdistyksen toiminnasta, mutta sivut mahdollistavat ennen kaikkea vuorovaikutuksen ja keskustelun.

Sivujen kautta voi tavoittaa SHAS:n jäseniä, kysyä kysymyksiä tai esittää ehdotuksia toimintaan liittyen. Sivujen tarkoitus ei ole kuitenkaan olla hallituksen tiedotuskanava vaan yhteinen ilmoitustaulumme.

Toivomme, että sivuista tulisi paikka, jossa SHAS:n jäsenet ja muut HIV-työn toimijat voisivat mahdollisimman matalalla kynnyksellä tiedottaa ja kysyä lisätietoa muilta esimerkiksi HIV-työn koulutuksista, ajankohtaisista tutkimuksista, kirjallisuudesta ja muista HIV-työhön liittyvistä aiheista. 

Facebook-sivujen tarkoitus on helpottaa tiedonvaihtoa ja verkostoitumista jäsenten välillä.

Toivottavasti saamme tehtyä sivuista yhteisen kohtaamispaikan ja foorumin tiedon jakamiselle. HIV-hoitotyön ilmoitustaulun!

Sivut löytyvät Facebookista nimellä Suomen HIV/aids –sairaanhoitajat.

 

Maailman aids-päivää vietetään vuosittain 1.12.